Over Ons

Wij zijn Jeroen & Agnes, de mensen achter WPwerkt.
Aangenaam kennis te maken!

De mensen achter WPwerkt

Jeroen Homan en Agnes Swart zijn de mensen achter WPwerkt. We leerden elkaar kennen op de opleiding Communication & Multimedia Design en vanaf dat moment delen we ons leven met elkaar. Zakelijk gezien volgden we een aantal jaren ieder ons eigen pad. Tegenwoordig bundelen we onze krachten zodat we nog betere producten en service kunnen leveren.

 

j2

Sinds 2003 ontwerpt en bouwt Jeroen websites en heeft hij zowel als zelfstandige als in loondienst ervaring opgedaan in het ontwerpen van website voor grote en kleine klanten. Bij internetbureaus Mirabeau en Qban werkte hij als ontwerper/bouwer voor klanten zoals AEGON, Vodafone, HP, KPN en MediaMarkt.

Als zelfstandige werkt hij voor zowel kleine als grote nationale en internationale klanten. Met zijn ervaring als ontwerper in het achterhoofd bouwt hij websites en signaleert en lost hij vroegtijdig mogelijke problemen op. Andersom zorgt hij ervoor dat zijn ontwerpen altijd functioneel en technisch uitvoerbaar zijn.

Bekijk het portfolio van Jeroen

 

agnes_wpwerkt

Agnes is een multimedia specialist. Vanuit haar ervaring als vormgever en redacteur denkt ze graag mee met de klant vanuit inhoud, vorm en communicatie, dit vertaalt ze naar functionele en technische uitvoerbare oplossingen.

Als redacteur werkte ze een aantal jaren bij Noordhoff Uitgevers aan diverse e-learning projecten waarin ze verantwoordelijk was voor de coördinatie van het proces, vanaf het binnenkomen van kopij tot aan het online zetten van het eindproduct. Het continu afwegen van inhoud, techniek en vormgeving speelde hier een grote rol. Daarnaast is ze fotografisch en illustratief vormgever.

Bekijk het portfolio van Agnes

 

Hoe kunnen wij helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten?

Neem contact op